Velofollies

Velofollies 2024

In januari gaan we wederom naar Velofollies in Kortrijk. De 16e editie vindt plaats in KORTRIJK XPO van 19 tot en met 21 januari 2024.
We zullen daar groots uitpakken met Superior, Catlike, Motul, Neapharma en Bikkel Bikes. Daar presenteren we de laatste ontwikkelingen en daarnaast gaan we daar geweldig nieuws bekend maken.

Superior

Superior

De missie is het creëren van moderne fietsen die actieve mensen inspireren door vooruitstrevend, doelgericht ontwerp, hoogwaardig vakmanschap en oog voor detail.

Catlike 2

Catlike

Be Catlike. Be Different.

De helmen en schoenen van Catlike worden een verlengstuk van je lichaam, zodat je vergeet dat je ze draagt en je gewoon kunt focussen op het genieten van de rit.

Motul 1

Motul

Marktleider in de motorsportwereld, stapt nu ook in fietswereld met een geheel nieuw assortiment hoogwaardige & milieuvriendelijke fietsproducten.

Pedaleur 20 mei 17

Neapharma

#1 in gepersonaliseerde sportvoeding. Bij Neapharma combineren ze Superieure sportvoeding met hun eigen Fuel Plan App zodat je als duursporter kan sporten zonder enig compromis.

Bikkel Bikes 098

Bikkel Bikes

De allernieuwste fietsen, standaard voorzien van persoonlijke service en betrouwbaarheid? Bij Bikkel Bikes laten we al 25 jaar zien dat het kan! En steeds meer mensen ontdekken hoe heerlijk dat voelt.