De merken van Sport cycling

Onze merken

Catlike is een high-end merk dat zich richt op de ontwikkeling van prestatiehelmen en uitrusting voor veeleisende atleten. Catlike heeft een sterk erfgoed - het bekende "ovale ontwerp" is een exclusief kenmerk dat onze premium helmen overal in een peloton onderscheidt. Door hun ergonomische, lichtgewicht en veilige ontwerp zien ze er net zo goed uit als dat ze werken.

Ga naar website Catlike
Catlike Logo gradient
Catlike banner helmet

Wielrennen of mountainbiken? Verminderde weerstand zal uw prestaties verbeteren. Alle CEMA lager producten verminderen wrijving en hebben een lange levensduur. RVS of Keramische lagers.? Wij garanderen de optimale prijs/kwaliteit verhouding!

Ga naar website Cema
CEMA logo
Gallery 02 Sportcycling

Reinigen, smeren en onderhouden van materiaal alleen mogelijk met schadelijke producten?
Dat is nu voltooid verleden tijd met Airolube!

Alle producten van Airolube zijn ontwikkeld op basis van plantaardige oliën en vetten. Plantaardig is niet alleen beter voor het milieu, het is ook nog eens veiliger, sneller en eenvoudiger in het gebruik. Naast deze natuurlijke ingrediënten zijn de producten vrij van PFAS of PTFE en zijn hierdoor geheel biologisch afbreekbaar. Ook op het gebied van verpakkingen valt nog een wereld te winnen. Zo zijn alle verpakkingen vrij van schadelijke drijfgassen en 100% recyclebaar.

Ga naar website Airolube
Airolube logo
Airolube Announcement

Helmen en brillen van Duitse makelij. Dit garandeert kwaliteit, pasvorm en functionaliteit. Een helm beschermt je hoofd, dus geen toegevingen enkel het beste is goed genoeg! Be safe, Alpina protects you!

Ga naar website Alpina
Alpina
Alpina Comox Alpina Sports 2